hvid logo
Referencer
Rock’n’roll som metafor for ledelse, samarbejde og virksomhedsstrategi. Virker det i en corporate organisation? Flemming fik på forbilledlig vis givet både en grundlæggende beskrivelse af hvordan man får en organisation til at ”jamme” sig gode. Der var talrige underholdende eksempler på at gå lige til eller over grænsen, i forhold til hvad man ”kan”. Han fik samtidig demonstreret nogle gode pointer til, hvordan man kan komme i gang med at tænke kreativt. Der var stor enighed om, at det var et både meget underholdende og gav stof til eftertanke. Jeg tror at foredraget vil være en booster i enhver sammenhæng, hvor man som organisation trænger til et humoristisk og kreativt skub.
Mads Keblovszki
Senior Hotel Sales & Marketing Manager
Med entusiasme og humor, får Flemming serveret gode, alvorlige og skarpe pointer om det, at drive forretning i en benhård underholdningsbranche.
Mads Stephensen
Podcast, radio og tv-vært
Flemming kan begejstre de unge mennesker jeg underviser i afsætning og organisation på HHX med beretninger om, hvordan Skanderborg Festival formår at udvikle innovative projekter med erhvervslivet, motiverer frivillige til at yde en kolossal indsats og ikke mindst om de mange sjove episoder der er forbundet med at være en del af Smukfest. Eleverne synes han er sej 🙂
Annie Stæhr Thomsen
Adjunkt, Cand. Merc. Århus Købmandsskole
Flemming var en ekstremt dygtig og god foredragsholder til vores generalforsamling i Aulum Erhvervsudvikling. Flemming er sjov, indlevende og har masser af skæve vinkler og gode pointer man får med hjem som kan bruges i ens egen forretning. Hvis jeg skal bruge en oplægsholder til et spændende event i fremtiden, så står Flemming i toppen af min liste!
Kenneth Storm Jessen
Aulum Erhvervsudvikling

Tak for en super aften med lige dele ledelse, innovation og Rock’n’roll! Der var masser af inspiration at tage med hjem, og man fik virkelig lyst til at prøve et par af ideerne af i ens egen organisation bagefter. Flemming Dybbøl formår med sit kæmpe drive, engagement og gode humør at skabe en både lærerig, inspirerende og sjov aften, hvor man får indblik i en verden, der lever af, at alt kan lade sig gøre. Hvor deadlines virkelig ER deadlines, og hvor der er lige så højt til loftet som til toppen af bøgetræerne. Og lidt til.
Kirstine Lystager
Business Club Aarhus
Flemming og hans passion for at skabe store oplevelser er utroligt smittende og lærerigt. Hans måde at fange deltagerne på er unik og historien bag endnu mere fascinerende. En fremragende foredragsholder.
Lars Hajslund
Direktør
Vi har med stort udbytte benyttet Flemming Dybbøl i forbindelse inspiration og undervisning af studerende på Erhvervsakademi Aarhus Akademiets studerende på linjen markedsføringsøkonom undervises i innovation og hvorledes organisationer bibeholder forandringsparathed og nytænkning. I den forbindelse har Flemming Dybbøl inspireret med sine foredrag om hvordan Skanderborgfestivalen arbejder med innovation og forandringer, og det med stor succes. Således har vi flere år oplevet, at der under eksamen refereres til de metoder som Flemming benytter, hvilket er et bevis for at Flemming Dybbøl ikke bare deler viden, men tillige gør det på en inspirerende måde, så det huskes!
Dorthe Bohlbro
Erhvervsakademi Aarhus
”Skanderborg Erhvervs Udvikling har et par gange haft Flemming Dybbøl til at holde et indlæg om Rock’n’roll Leadership - og det har været en lige stor fornøjelse hver gang. Flemming fortæller på en herlig humoristisk facon om, hvad der skal til ledelsesmæssigt for at få en hel skov vendt på hovedet til fest på den gode måde. Ligesom man kan relatere de ledelsesmæssige principper fra sportens verden til ledelsesudvikling i private virksomheder, er der noget at tage med sig fra Flemmings oplæg, her handler det om hvordan man motiverer og påskynder de frivillige til at tage ansvar og til at opfatte Smukfest som deres egen. Hvem vil ikke gerne overføre disse principper til egen organisation?”
Marianne Kristensen
Erhvervschef
Flemmings indlæg var en meget positiv oplevelse med kloge ord og pointer, serveret jordnært, brugbart og med stort arrangement.
Lars Larsen
JYSK
DE BEDSTE I BRANCHEN

Samarbejdspartnere

Vi har samlet en liste over nogle af vores samarbejdspartnere, der dækker over alt fra festivaler til cateringselskaber og iværksætter konferencer.

One Decision
Booking og management

Kvalitetsforedrag og workshops

Outdoor365
Danmarks Outdoor Festival

Danmarks Outdoor Festival

Smukfest
Festival

Danmarks absolut bedste festival

DeepDown Music
Booking af musik og underholdning

Musik Booking

Mad & Kultur
Gastronomisk Streetfood

Madmarkeder til kulturbegivenheder.

Seedster
Konference

Boot Camp for vækst-virksomheder

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Send besked via nedestående formular, eller giv os et kald på 26 29 68 68.

YDELSER
En bred vifte af strategiske og kreative værktøjer til din organisation

Vi tilbyder foredrag, workshops, og strategisk rådgivning for bestyrelse, direktion og ledelse. Vi tilbyder også rådgivning og projektstyring af events som festivaler, koncerter, firmafester og lignende.

Foredrag

Med fokus på at holde organisationen kreativ

Strategisk rådgivning

For både bestyrelse, direktion og ledelse

Workshops

På dagsbasis og for både større og mindre teams

Teambuilding

På dagsbasis og for både større og mindre teams

Projektstyring

Af fx festivaler, events, firmafester m.m.