hvid logo
Workshop
WORKSHOPS
Ide- og udviklings workshops

Skal I se virksomheden og Jeres produkter og ydelser fra en ny vinkel? Så er vi klar til at guide Jer med en workshop, hvor I får vendt det hele lidt på hovedet.

Vi kombinerer inspirerende foredrag og øvelser, med helt konkrete udviklingsprocesser, der giver Jer nye ideer og input til at skabe vækst og udvikling af virksomheden.

WORKSHOPS & TEAMBUILDING
Rock'n'Roll Teambuilding

Kom backstage i Jeres egen organisation og få kickstartet Jeres kreativitet. 

Rock’n’Roll teambuilding, er en helt anderledes måde at lave teambuilding på. Glem alt om fysisk udmattelse og gammeldags teambuilding. Her er det kreativiteten der er i højsædet, og Rock’n’Roll er det gennemgående tema.

I kommer igennem hele Rock’n’Roll processen fra ide til udgivelse. Fra tekst og musik til færdig indspillet sang og musikvideo, med alt hvad det indebærer.

I bliver rystet sammen, får kickstartet Jeres kreativitet og ALLE kan være med. I får en uforglemmelig oplevelse og har til evig tid en helt unik sang om Jeres virksomhed.

Vores erfaring er, at sangen og musikvideoen bliver en del af virksomhedens sociale sammenkomster i lang tid fremover.

Vil I have et oplæg til, hvordan en eller flere teambuildingdage med Rock’n’Roll i højsædet kan forløbe, så skriv til os via kontaktformularen. Vi har et super team, der står klar til at give Jer en uforglemmelig oplevelse.

Udtalelser